Els nostres professionals - Instituto Brain 360
Contacte
Carrer de Maó, 19, 08022 Barcelona
hola@brain360.es
T: 936 42 71 71

Els nostres professionals

A Brain 360 comptem amb el millor equip multidisciplinari d’especialistes en psiquiatria, neurologia, neuropsicologia i psicologia clínica.

Dra. Núria Aragay Vicente

Psicòloga clínica i responsable de l’àrea de psicologia

Núria Aragay és psicòloga clínica, doctora en Psicologia i professora associada del Grau de Psicologia de la Universitat Internacional de Catalunya. També és responsable de la Unitat d'Addiccions Comportamentals del Consorci Sanitari de Terrassa.

Dra. Núria Aragay Vicente
Dr. Diego Redolar Ripoll

Responsable de la unitat de neuroimatge i neuroestimulació

Diego Redolar és doctor en neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), professor titular i vicedegà d'investigació dels estudis de psicologia i ciències de l'educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També és professor i col·laborador de la UAB i codirector del Cognitive Neurolab de la UOC, i expert en estimulació cerebral no invasiva.

Dr. Diego Redolar Ripoll
Dra. Cristina Giner Bartolomé

Psicòloga

Cristina Giner Bartolomé és doctora en Psicologia i Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona. És especialista en addicció al joc i trastorns de la conducta alimentària, i té experiència tant clínica i com investigadora en l'aplicació de noves tecnologies -Realitat Virtual i videojocs terapèutics (Serious Games)- al camp de la salut mental.

Dra. Cristina Giner Bartolomé
Dr. Jorge Sendra

Psiquiatre

Jorge Sendra és metge psiquiatre, especialista en addiccions i patologia dual. Membre del grup de treball d’Addiccions de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental. Durant els últims anys ha exercit com a director mèdic a diversos centres d’addiccions.

Dr. Jorge Sendra
Dra. Ana Lardies

Neuropsicòloga

Llicenciada en psicologia per la Universitat Ramón Llull (URL), psicòloga general sanitària i neuropsicòloga especialitzada en patologia dual, trastorns de la conducta i trastorns de la personalitat i ansietat. Compta amb experiència clínica en diferents centres ambulatoris i d'ingrés pel tractament de les addiccions. La seva tasca se centra en la recuperació i seguiment del pacient mitjançant tractaments grupals, individuals i rehabilitació neuropsicològica.

Dra. Ana Lardies
Dr. Francesco Panicali

Psiquiatre

Francesco Panicali és metge psiquiatre, especialista en patologia dual greu, trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH) i trastorns de la conducta. Actualment és responsable del Centre d’Atenció i Seguiment a les drogodependències de Granollers, membre del grup de treball en addiccions de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, i membre de la Societat Espanyola de Patologia Dual.

Dr. Francesco Panicali
Dra. Mar Carreño

Neuròloga

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i especialitzada en EEG i epilèpsia per la Cleveland Clinic Foundation. American Board en Neurofisiologia Clínica. Des de l'any 2002 dirigeix la Unitat d'Epilèpsia de l'Hospital Clínic de Barcelona i des del 2018, és presidenta de la Societat Espanyola d'Epilèpsia.

Dra. Mar Carreño