Inici - Instituto Brain 360
Contacte
Carrer de Maó, 19, 08022 Barcelona
hola@brain360.es
T: 936 42 71 71

Pren el control del teu benestar

L’Institut Brain 360 és un model de centre mèdic que ofereix una atenció integral en l’àmbit de la salut mental i la neurociència.

Amb la tecnologia més avançada, i l’atenció personalitzada que proporcionen els nostres especialistes, aconseguim l’excel·lència de la nostra pràctica clínica.

Coneix-te

Si vols millorar el teu benestar o el d’alguna persona propera, fes el test. Són només uns minuts i en menys de 48 hores rebràs un e-mail amb una primera valoració revisada pel nostre equip de professionals.

Els nostres professionals

A Brain 360 comptem amb el millor equip multidisciplinari d’especialistes en psiquiatria, neurologia, neuropsicologia i psicologia clínica.

Com treballem

Som pioners en l’enfocament integral del coneixement de les neurociències aplicades a detectar possibles anomalies funcionals relacionades amb els trastorns neurològics i de salut mental.

Amb aquest procés innovador, avaluem cada cas de forma objectiva i acurada per aplicar el tractament i el seguiment més personalitzat, mitjançant tècniques com la neuroimatge o la neuroestimulació, les quals es complementen amb l’abordatge conjunt de totes les nostres especialitats.

La neuro- estimulació

Amb les tècniques d’estimulació cerebral no invasiva ajudem a modular l’excitabilitat d’aquelles parts del sistema nerviós que no estan funcionant correctament en els pacients amb alguns trastorns psiquiàtrics i/o neurològics, contribuint així a què les regions afectades puguin treballar adequadament.

Es tracta de tècniques segures utilitzades en la pràctica clínica i els seus efectes terapèutics es mantenen al llarg del temps. Així mateix, aquestes tècniques, combinades amb els tractaments de primera elecció tradicionals, potencien encara més els seus efectes.

Processos clínics: Programes presencials i en línia

Tu saps millor que ningú com gestionar el teu temps. Oferim programes i tractaments presencials i telemàtics perquè s’adaptin a la teva vida i puguis treballar allò que més et preocupa.

Coneixement, tecnologia i tracte humà en un sol espai

T’acompanyem en un procés cap al benestar emocional que et mereixes. Un camí per adquirir el control de la teva pròpia vida i poder gaudir d’un millor estat de salut general.

Com vols que et contactem?

      Accepto els termes i condicions